Specialist in het terugkeertraject van werknemers na een ongeval.

DBC is het grootste behandelcentrum in Nederland dat volledig gespecialiseerd is in het terugkeertraject van werknemers na een ongeval. Onze psychologen en fysiotherapeuten weten als geen ander hoe je de zichtbare en minder zichtbare gevolgen van een ongeval aanpakt om je leven weer op de rit te krijgen. Met geavanceerde behandelapparatuur en maatwerkprogramma’s maken we de vooruitgang inzichtelijk.

Onze missie

‘Terug naar het werk’ is ons primaire doel en onze belangrijkste maatstaf. Want weer aan het werk kunnen, is het ultieme bewijs dat het beter gaat.

Duizenden trajecten en studies bewijzen dat werk helpt om het herstel verder te versnellen. Het oppakken van het leefritme, een gevoel van voldoening, afleiding, waardering zijn allemaal nodig voor maximaal herstel. Voor DBC is terugkeer naar het werk dus doel en middel tegelijk. Wij geloven dat in een behandeltraject elke partij zijn eigen verantwoordelijkheid heeft. Dat is de sleutel tot duurzame inzetbaarheid.

Bij werkgevers zien we dat zij in toenemende mate zelf de verantwoordelijkheid willen nemen voor een zorgvuldig en effectief verzuim- en preventiebeleid. En daarbij vaak samen met externe partijen op zoek zijn naar de realisatie daarvan.

Onze cliënten stimuleren we om zorgvuldig met zichzelf om te gaan, om te werken aan hun lichaam en aan hun zelfbewustzijn. Onze verantwoordelijkheid is het  aanbieden van een meetbaar effectief behandelprogramma. DBC is daarbij toonaangevend in geïntegreerde fysiotherapeutische en psychologische begeleiding en daarmee de productiviteitsverbeteraar van Nederland.

Bij alle behandelingen wordt gebruik gemaakt van een wetenschappelijk onderbouwde aanpak met bewezen resultaat.

Maak kennis
met ons team