Terugblik 2023

Terugblik 2023

We kijken terug op een mooi jaar! We waren getuige van prachtige trajecten waarin we cliënten – fysiek en mentaal – konden helpen om het leven weer in haar volle omvang op te pakken. Niet alleen cliënten die al lang geleden een ongeval meemaakten en waarbij de klachten inmiddels chronisch waren geworden, maar ook cliënten vlak na een ongeval.

Veel gebeurd

We introduceerden het Weer fit! programma om te vermijden dat (nek)klachten chronisch worden, onder andere door gebruik te maken van virtual reality. Die introductie viel ongeveer samen met 2 lezenswaardige VU-rapporten over ‘voorspellers’ van chronische klachten en de bijbehorende best practices. Het leverde een kennissessie op die we geven en nog vaak willen geven aan onze klanten. Het was ook een jaar waarin we onze organisatie versterkten met 10 nieuwe collega’s, onze hernieuwde site lanceerden, een zevende vestiging openden (Den Haag) en klanten ontmoetten op events of op één van onze vestigingen. We scoorden bovendien een 9,2 op ZorgKaart, waar we natuurlijk heel trots op zijn!

Profiteren van Weer fit!

In het komende jaar willen we zoveel mogelijk klanten en cliënten laten profiteren van Weer fit! Om hen te laten ervaren wat het betekent als je binnen een half jaar na het ongeval aan de slag gaat met activatie, herstel en re-integratie. Daar zijn alle partijen bij gebaat.

Fijne dagen!

We willen u danken voor het vertrouwen dat u in ons stelde en verheugen ons op de verdere samenwerking! Fijne feestdagen!

Lilian Ouwerkerk en Barbara Stam