Nieuw team in Zwolle

Nieuw team in Zwolle

Versterking per 1 april a.s.

Per 1 april staat een volledig nieuw DBC-team voor u klaar aan de Dokter Stolteweg 42 in Zwolle. U bent van harte welkom! Tijmen van der Werf heeft zijn kennis en ervaring overdragen aan het nieuwe team en zal nog een tijd betrokken blijven. Hij zet zijn werkzaamheden voort bij DBC Enschede. Wij danken hem voor zijn grote inzet en betrokkenheid!

Ons nieuwe team:

Per 1 april 2023 bestaat het team uit de volgende collega’s:

  • Fysiotherapeut Marlous van Berkum:  37 jaar en woont in Nieuwleusen. Zij is zeer vertrouwd met activatie van cliënten na een ongeval en arbeidsverzuim. Marlous is 4 dagen per week aan het werk op de vestiging (vrijdag vrij).
  • Fysiotherapeut Jan Veenstra: 26 jaar, woont in Groningen en is afgestudeerd aan de Hanzehogeschool. Hij heeft 4 maanden stage gelopen bij DBC Assen. Jan werkt 4 dagen op de vestiging (vrijdag vrij).
  • Psycholoog Hendrik Sierd de Vries maakt de overstap van Enschede naar Zwolle en is 3 dagen per week werkzaam op de vestiging (woensdag en vrijdag vrij). Hendrik Sierd is 35 jaar, woont in Zwolle, is – naast psycholoog – ook bewegingswetenschapper en student fysiotherapie.