Hedi de Leeuw in het MT van DBC

Hedi de Leeuw in het MT van DBC

Barbara Stam is sinds ruim een jaar aan boord bij DBC en vormt samen met Lilian Ouwerkerk het directieteam. Samen willen ze de aandacht voor kennis en kwaliteit en borging van de DBC-methodiek een nóg prominentere plek geven in de organisatie. Om die reden treedt Hedi per 1 februari toe tot het management team van DBC als manager Kennis & Kwaliteit.

Nieuwe maar vertrouwde rol

Hedi denkt mee over strategisch-inhoudelijke onderwerpen en product- en dienstverlening, kwaliteit, opleiding, klanttevredenheid en inhoudelijk beleid. Ze zal inhoudelijke ondersteuning geven aan het (landelijk) relatiebeheer met het doel de expertise van DBC zichtbaar te krijgen en te houden.  Om verbinding te houden met de inhoud en dienstverlening van DBC, zal zij in Assen cliënten blijven behandelen, adviseren en begeleiden. Deze rol vervulde Hedi informeel en gedeeltelijk al wat langer en zowel Hedi als de rol verdienen een zichtbare positie in de organisatie.

Dit is een belangrijke stap in de verdere professionalisering en hiermee onderstrepen we hoe belangrijk kwaliteit voor DBC en de rol van van Hedi daarin is. We feliciteren Hedi van harte!