DBC opent vestiging in Den Haag

DBC opent vestiging in Den Haag

Nieuw team Den Haag

Een nieuw maar zeer vertrouwd en ervaren team start per 1 oktober in Den Haag. Jaren werkte het team samen bij Winnock in Den Haag en ze hadden veel zin om het avontuur opnieuw samen aan te gaan. Fysiotherapeuten René Rinck en Vincent Menor starten per 1 september en worden per 1 november versterkt door psycholoog Sharda Roeplal.

De vestiging bevindt zich voorlopig aan de Regulusweg 5 in Den Haag waar klanten en cliënten gratis kunnen parkeren achter het pand. In de loop van 2024 verhuist de vestiging naar Leidschenveen (‘Castellum’). Beide locaties zijn ook goed te bereiken voor cliënten uit Rotterdam, Rijswijk, Zoetermeer, Leiden, Delft en omstreken. We zijn maandag t.m. donderdag open.

René is 64 jaar, heeft een dochter, sport graag (hij woont aan de kust dus een duik in zee is zo gemaakt) en gaat graag naar films en theater. Hij werkte ruim 22 jaar voor Winnock in de rol van fysiotherapeut, trainer, coach maar ook in de rol van relatiebeheerder/teamleider. René zal zich ook voor DBC inzetten voor zowel klanten (relatiebeheer) als voor cliënten (begeleiden van fysieke trajecten).

Vincent is 52 jaar en heeft een dochter. Hij woont in Rotterdam maar is ook regelmatig te vinden in zijn tweede huisje in Hoek van Holland. Hij houdt van sporten waaronder hardlopen en fietsen. Ook Vincent heeft ruim 22 jaar bij Winnock gewerkt als fysiotherapeut en gaat zijn jarenlange ervaring nu inzetten voor DBC. De eerste maanden zal Vincent 2 dagen per week het zwangerschapsverlof van Miloe Bazen waarnemen in onze DBC-vestiging in Amersfoort.

Sharda is Gz-psycholoog, 56 jaar en moeder van 2 zonen. Zij woont in Den Haag en heeft bijna 21 jaar voor Winnock gewerkt. Naast haar werk als psycholoog was ze ook voorzitter van de vakgroep psychologie. Zij heeft de laatste maanden gewerkt voor Be Life. Sharda zal zich inzetten voor de mentale begeleiding van onze cliënten en zal voor haar collega-psychologen beschikbaar zijn voor interne opleiding en begeleiding.