Nieuw pand in Den Haag (Leidschenveen)

Nieuw pand in Den Haag (Leidschenveen)

Afgelopen vrijdag is DBC verhuisd naar haar definitieve stek in Den Haag (Leidschenveen ). Vanaf oktober 2023 zaten we in een tijdelijk pand in Den Haag. Daar ontvingen we de eerste klanten en verwijzers en maakte het Haagse team zich de kneepjes van het vak eigen met collega’s van andere vestigingen. Onze nieuwe vestiging is top of the bill, nieuw, fris en licht. We kijken ernaar uit om onze cliënten vanaf vandaag daar te ontvangen.

Bereikbaarheid

Het pand is gevestigd op de 5e etage van het kantorenverzamelgebouw Castellum aan de Loire 150 ingang C (Synthesium). Het is eenvoudig te bereiken met auto (gratis parkeren), metro E (halte Forepark) of HTM-tramlijn 3 of 4 (Randstadrail). Zo kunnen cliënten uit Leiden, Delft, Rotterdam, Den Haag en omstreken goed bij ons terecht voor een hersteltraject.

Nieuwsgierig?

Fysiotherapeuten René Rinck en Vincent Menor en Ggz-psycholoog Sharda Roeplal staan voor u klaar. Cliënten zijn welkom voor een oriënterend gesprek om te bezien of de trajecten hen aanspreken. We ontvangen verwijzers graag voor een rondleiding en kennisuitwisseling over het herkennen en adequaat behandelen van (dreigende) chronische klachten. Dat kan in de vorm van een presentatie en het ervaren van de kracht van virtual reality of in de vorm van een ‘broodje beleving’. Je bent dan welkom met een delegatie van je team voor een broodje, uitleg, rondje langs de apparaten en kennismaking met de VR-bril. Nieuwsgierig? Neem contact op met info@dbc.nl of 053 537 44 55.