Collega’s heffen het glas

Collega’s heffen het glas

Zeven vestigingen komen samen in Deventer

Op donderdag 18 januari kwamen onze collega’s uit alle hoeken en gaten van het land bij elkaar in Parkcafé Mees om te proosten op het nieuwe jaar, de ambities van DBC en de samenwerking met elkaar, cliënten en klanten. Meestal treffen de collega’s elkaar online voor intervisie, overleg of opleiding. Vandaag dus live en dat was te merken. Er werd flink gebabbeld, uitgewisseld en kennisgemaakt met de nieuwste collega’s.

Petje op petje af

De kennis van de collega’s over Oud & Nieuw, DBC en Deventer werd op de proef gesteld in een spelletje. Sommige collega’s hadden er een groot festijn van gemaakt en zich uitgedost met rasta- of kerstmutsen, heksen- of cowboyhoeden. In een poging het Deventer-pretpakket te winnen. Maar…er kon maar één de beste zijn en Sharon Vrijsen – psycholoog uit Nijmegen – ging er met de prijs vandoor.

Jubileum

Duidelijk is dat iedereen zin heeft in 2024. Want dit jaar vieren we dat DBC 25 jaar bestaat! En we gaan mogelijk opnieuw uitbreiden (zal het Amsterdam en omgeving worden?). Onze kennissessie – over langdurige lichamelijke klachten en de kracht van VR – staat gepland bij vele verzekeraars, belangenbehartigers en expertisebureaus. En we gaan héél veel cliënten helpen om te herstellen na een ongeval of overbelasting. Want daartoe is DBC op aarde!