Herstel na ongeval.

Een ongeval werkt vaak diep door en de nasleep kan veel impact hebben. Zowel fysiek als mentaal. Onbegrip, machteloosheid, boosheid en aanhoudende fysieke klachten versterken elkaar en staan verwerking en herstel in de weg. Terwijl je meestal niets liever wilt dan terug naar werk, naar de routine, naar de plezier in het leven.

Herstel na een ongeval is vaak een ingewikkeld proces met veel betrokken partijen. Met onze kennis van het ongeval, wetenschappelijk onderbouwde methode en speciale apparatuur maken we jouw herstelproces inzichtelijk, meetbaar en voorspelbaar. Daardoor kunnen we ook werkgever, bedrijfsarts, verzekeraar, belangenbehartiger, arbeidsdeskundige goed informeren over jouw vorderingen. Die duidelijkheid helpt alle betrokkenen om een bijdrage te leveren aan jouw herstel en terugkeer naar werk.

DBC helpt je graag. Als de verzekeringsmaatschappij die jouw letselschadezaak behandelt, je rechtsbijstandverzekeraar/ belangenbehartiger/advocaat of arbeidsdeskundige daar ook voor open staat, kunnen we aan de slag!

 

DBC herstel na ongeluk

Cliënten aan het woord.

Cliënten aan het woord.

Stefan woont in Wierden en was vanuit Zwolle op de N35 al voorbij Nijverdal toen hij in een file aansloot. De bestuurder van een bestelbus achter hem zat echter niet op te letten en knalde tegen hem aan…

 

Lees verder…Alle verhalen